Вински сет со карти и чипови за покер

Спецификации:

  • Шифра:
    2504.19.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Вински сет со карти и чипови за покер

                                                
365x160mm          280x80mm            Дрво|Кожа
 
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

        
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.